Otroligheter

Är otroligt stolt över mig själv. Visst, sov till halv 1, satte direkt igång xboxet och spelade nån.. några timmar och därmed sket jag i frukost (hade ingen ändå). Men förutom det så har jag varit så otroligt duktig!
Plockade äntligen upp kartongerna som stått i hörnet framför min spegel och kakelugn och samlat damm. Dammsugit otroligt nogrannt, dammat och plockat undan annat skräp. Inte nog med det. Tog tag i att rensa badrumsavloppet (mm, frivilligt - killen som bodde här innan kan inte ha vart värst hygienisk..), tvättat hela handfatet och sen har jag tvättat en maskin svart tvätt! Nu kan man definitivt säga att jag är värd massa godis, men har inget så får njuta av att det är så JÄVLA rent här istället. Har satt massa värmeljus i kakelugnen, och hängt upp en ljusslinga jag kom på att jag en gång fått av Mårten. Små röda hjärtan, men det är sött :D
Mysfaktorn i denna lilla lägenhet är nu otroligt hög.
Dålig bildkvalité jag vet men vad gör man.


Så om ni ursäktar ska jag, tillsammans med mina tända ljus och chillmusik, läsa lite om Romantiken.

Födelsedagen

24 oktober
Alltså min 19års dag. Åh. Vilken värd dag. Lyfte inte ett finger tack vare underbara Ludwig. Det han lovat för veckor sen, att han skulle göra precis allt åt mig denna dag, höll han också stenhårt. Födelsedagar behöver absolut inte handla om presenter, bara man har någon att vara tillsammans med gör dagen så sjukt mycket bättre.
Well, efter en halvseg diskussion dagen innan om dagens planering kom vi till slut fram till att vi skulle sova länge, sen cykla och hämta tårta och sen åka hem till Ludwig. Där lagade han en underbar middag (önskar denna mat fanns i en oändlig hög i matlådor i min kyl..), sen tårtätning och massa mys :)
Har redan tackat alla men gör det även här, Tack alla nära och kära som grattat mig denna dag, och även i efterskott, uppskattar det en massa!



Älskvärd lördag

23 oktober
Fortfarande på efterslänten.. Men denna dag är så värd att nämnas. Titta bara på bilden nedanför!
Lördag alltså, Ludwig och jag spenderade mestadels av dagen i stan där vi bland annat letade presenter och åt på Hong Kong- den bästa kinarestaurangen on earth?
Hemma hos mig på kvällen bestämde vi oss för fondue, något vi båda velat testa på ett tag nu. Vi tog en sväng förbi Konsum och köpte lite frukt och mandelmassa samt choklad att smälta ner.
Eftersom det då va min födelsedag dagen efter tyckte kära Ludwig att han skulle ordna allt, vilket han också gjorde (vilken man.. ♥). Med en bricka på sängen och film på tvn njöt vi av vad som var kvar av lördagen.



Nöjd till fullo

22 oktober
Jag vet, lite så här i efterhand. Men vad gör det? Denna dag var Ludwig och jag så otroligt effektiva även fast vi var helt lediga. Vi drog till bibblan runt 13-slaget, satt sen kvar där till 18. Detta är alltså det klockslag biblioteket stänger. Ambitious much? Jo tack! Så otroligt skönt att gå hem med uppgifter avklarade och vara allmänt stolt resten av kvällen.

FINT HÅR

Jo. Den 22a oktober klippte jag av bitar av håret. Den 8a september klippte jag av väldigt stora delar av håret vilket ledde till att jag vart så nöjd att jag några dagar senare bestämde mig för att göra ännu en makeover. Vilket jag alltså gjorde häromdagen.. Resultatet kan ni små sötingar se på bilden :)










Finslip och hårfinhet

Igår var det sittning på Sivans med hela Kulturledarprogrammet där temat var Bad Taste! Inte lätt att hitta 'fula kläder' när man precis rensat garderoben på crapcloths.. Vart dock en förjävla blandning på en gamnal halloweenklänning med döskallar, en vargt-shirt över det tillsammans med gröna neonörhängen. ♥

Tror jag ska haka på det klassiska ämnet. Snö i oktober. Härligt på ett sätt, för taskigt på ett annat. Cykla i snöslask/isblandning hela vintern kommer suga, om det inte blir dags att kolla upp hur det här med bussar funkar..
Kändes som ett under att ≈3 cm snö hunnit komma bara på natten, när det inte ens kommit snö varken på Öland eller i Stockholm. Upptäckten igårkväll hemma hos ludwig var dock spännande. Att prata om sniper-positioner och dess distanser är faktiskt mycket underhållande.

Imorn har vi iaf en helt ledig dag och jag tar mig till mods och klipper av håret igen, denna gången det kortaste någonsin. Om jag inte ballar ur dvs.
Dessutom blir det plugg på U-bibblan med Ludwig, kommer förhoppningsvis få 2 uppgifter gjorda, så man kan fira extra mycket på lördag och söndag, rawr!

Adios fiestos nachos!

Funzies, yet not so much

Förhandsbokade Black Ops igår :] Hoppas nu bara att det når upp till ens förväntningar! Enda nackdelen är väl att det ska dimpa ner i brevlådan den 9e november, och dagen efter då jag är helt ledig från skolan kommer jag va tvungen att åka till Kalmar för att vara hos tandläkaren vid 11 på morgonen..

Har faktiskt vart duktig och pluggat en del timmar nu. Igår med, men tror dock det förstörde min nattssömn.. Att tänka på opera, stråkkvartetter och Haydn precis innan läggdags är ingen direkt godnattsaga. En sak är jag väldigt duktig på dock. Att unna sig lite när man vart duktig. Jovisst, det har blivit en hel del Top Model och spelande.
Kan säga att jag är glad över att jag [?], vill säga konstigt nog, lyckats få Ludwig att titta på Top Model aswell. Inte nog med att vi delar samma intresse inom spelvärlden, utan nu också reality-såpor om modeller? Känns kul, samtidigt ofattbart.



Nu står förövrigt kylen helt tom. Det enda som fyller dörrn är nu såser av olika slag, en skvätt baconost och cider.
Något man en mysig helgdag kanske kan laga en rejäl middag på?
- Doubt it.


Helgen väntar bakom hörnet. Imorn eftermiddag tar jag steget förbi knuten med ett leende på läpparna! Tills dess blir det Dada Life på [förlåt hyresvärden] hög volym. Tja tja!


Hur hamnade jag här?

[klicka på bilden för att göra den större- som magi!]

Boken om min student är inte långt ifrån ifylld. Kan tänka mig hur hjärnprocessen kommer igång när jag läser den här boken om en massa år och bara kommer längta tillbaka.
Boken skulle väl egentligen varit en studentpresent men, vem tänker på sånt i tid? Beställde den nyligen från Bluebox och fick hem den så smidigt i brevlådan några dagar senare. Precis som allt annat jag beställt och fått hem i tid. Fyra helt olika företag och inte ett misstag, glad är jag för det, mindre glad är mitt VISA...




Blir väl en så kallad betungande kväll idag. På torsdag är det tenta-dags och som alla vet finns det så mycket andra roliga saker att göra (att skriva blogginlägg tex), vilket gör det svårt att koncentrera sig på rätt ämne. Men imorn är jag helt ledig och ska göra det bästa av situationen. Försöka. Plugga alltså.
Som hjälp har jag min kära vän Spotify. Han har allt jag behöver i musikväg.

[klicka på bilden för att lyssna på mitt låtval]





Nu blir det att ösa järnet. Adjöss

En dag ledigt

Som rubriken lyder har jag vart helt ledig idag. Blir endast ≈5 timmars skola denna veckan, varav några timmar består av tenta. Vet inte om jag ska tycka det är skönt eller inte?
Varit ledig nu sen torsdag eftermiddag och imorgon fortsätter skolan vid 15.30. Borde känna mig utvilad och pepp på skolan igen men. Då jag haft ont i halsen, rethosta och Ludwig haft mardrömmar, är sömn nu ett minne blott. Lagt oss efter 02.00 och somnat runt 07.30. Skulle gärna ta helgen i repris för att försöka återuppleva nätterna som dom ska upplevas, sovandes.


För övrigt har Ludwig och jag påbörjat det så kallade 'nyttiga livet'. Det skulle ha börjat idag iallafall. Men, en dag på stan och utan frukost blir man såklart inte sugen på att vänta tills man kommer hem med att laga mat - therefore vart det en lunch på McDonken. Duktiga? Mm, eller hur. Vi drog också förbi Lilla ostbutiken, nu vår favoritbutik då ost är en av vår gemensamma nämnare ;]
Passade också på att köpa lite 'presenter' till mig själv och mitt kök. Tog mig då i kragen och åkte hem för att städa lägenheten och inreda köket med lite höst.

Så nu när det är rent och fint i min lilla lya bär det av till grabben där det blir tvkväll tillsammans med baguetter fyllda med brieost och salami. Jag undrar när det sparsamma och uttunnade studentlivet ska börja kicka in?

RSS 2.0