Hit till dit i kylan

Helgen är över, likaså stockholmsresan. Skönt är väl det egentligen- slippa all trängsel, all stress, all väntan. Säger inte att det inte vart en bra helg, cause damn girl, it has been. Fått tidiga julklappar och gjort av med avsevärt lite pengar med tanke på allt jag inhandlat. Kan säga att jag gladeligen klämde ner följande i resväskan; 2 tjocka sköna koftor, 2 långärmade tröjor, 2 tshirtar, 2 klänningar (det är sant!), underkläder, 2 par strumpor och en mössa. 
Glad var jag också över Ludwigs vakande öga efter studentrabatter i den långa kö-väntan i alla tjejbutiker. En sparad hundring tack vare detta är inte att gråta över. 



[Några av de nya plaggen]


Småbesviken över Pizza Hut där vi fick vänta runt 50 minuter på mat när borden runtom oss fick maten innan oss då dom faktiskt kommit efter oss. Inga glada miner när man i kyla får sitta hungriga och vänta på mat.    
Annars har det varit -10 grader under hela helgen. Klagar inte på snön men kylan är extrem. Det är såklart fint när allt är vitt osv men när man faktiskt måste ut tar det emot lite. Det är fint inifrån även om min lägenhet nu inte vet vad VÄRME är så önskar jag att jag slapp gå utomhus den kommande veckan.

Så efter 2 dagars shopping och 7 timmars bussresor var det skönt att få sova ut idag. Bara få smaka på lugnet och dess underbara melodier! Hade iallafall en mysig helg med familjen och det tackar jag för.

 


Stolthet och för... jävla goda mackor




Snöstorm
ute! Gick upp runt 1-tiden. Ägde lite amerikaner på MW2. Tröttnade sen och fick värsta idén. Lets have a SPA-day! Rotade fram en ansiktsmask, satte igång awesome-musik [, klicka för exempel] och började fixa med allt från tår till hårtoppar. Fast så va det inte egentligen. Nej, efter jag spelat vart jag sur på att inga lampor i hemmet funkade. Då traskade jag i snöoväder ner till Konsum för att köpa glödlampor. Bestämde mig sen för att köra en rejälstädning. Tvättade två maskiner, bytte sängkläder, diskade allt som stått i diskhon i typ en vecka + använde Cillit Bang (En produkt som faktiskt funkar grymt bra!) och dammsög. Detta tycker ni säkert låter som ett helvete, men faktum är att jag tyckte det var roligt. Det är sant! Kanske inte just att göra det, men att se resultat är så värt allt hårt arbete.

Efter allt jobb återstod belöningen. En lång varm härlig dusch, hårinpackning, chokladmask (ibland kan man bjuda på sig) och rakning av ben. Det bästa som finns är känslan av nyrakade ben, mjukt hår och len hy! Efter allt detta hade klockan faktiskt hunnit bli 20.00. Kan säga att magen inte gav med sig glädjetjut. Kom mer ett elakt morrande. Är förstås förstående då jag inte hade ätit på hela dagen. Lagade då till 2 köttbullemackor med varm oboy. Kan säga att det aldrig varit så skönt att lägga sig i sängen för att äta mackorna. Inte heller har den här lägenheten någonsin varit så ren.


Är stolt, mätt och trött vilket gör det perfekt att runda av just här.

Vill föresten passa på att säga grattis till Fröken Mårtensson som fyller 19 imorgon.
Grattis Mårten
, ha en förjävla bra dag och kväll ♥



Man väntar och väntar

Igår var det Ludwigs 19e födelsedag. Dagen jag längtat till redan dagen efter min egna födelsedag. Längtat till att äntligen få passa upp istället för att bli uppassad. Längtat efter att få se denna mans överraskade/förhoppningsvis glada och söta ansiktsuttryck när jag drar fram min aningen udda present [en musmatta med en nellie + diverse texter på]. Den funkar egentligen inte värst bra då hans råttredskap är extremt känslig... Vilket är lite synd. Men reaktionen jämnar ändå ut det så jag är glad.
Förutom detta åt vi tacos och tog en sväng förbi Statoil innan 12-slaget för att inhandla socker i olika former och smaker. I slutet av dagen tros jag ha hört ca 26 st Tack. Vilket jag tror och hoppas betyder att dagen till slut vart okej.


Nu när den helgen är över längtar jag tills studie+bostadsbidraget klirrar in, den kommande stockholmsresan den 26e och sist men inte minst- julen.

Blir mysigt med ett Stockholmsbesök med Ludwig, mamma och Susanne. Julskyltning, shopping och mys med familjen- fan så underbart! Det är bra att ha något att se fram emot, det gör det så mycket lättare att få dagarna att gå.

Julen är ju för fasen höjdpunkten.. i december. De få stackars jullåtar på Spotify har snart blivit sönderspelade, adventsljusstaken kommer gå het från morgon till kväll och jag kommer ligga efter med 240 timmars sömn i början av nästa år då julgodiset busat till det i hjärnregionen.
När julen väl är över känner man sig lika tom som Arne Weises humorförråd. Sorgligt men sant.

Är iallafall beredd på jul nu. Se själv

Julkänslan är den bästa känslan. I December.

[klicka]


Dag i slowmotion





Sitter
och dricker te. Enda medlet som botar både kyla och törst.
Skulle jag vara superärlig så skulle jag säga att jag aldrig har varit så trött i hela mitt liv. Att ögonen knappt öppnas när man vaknar halv 8 efter knappt 3 timmars sömn borde vara fullkomligt förståeligt. Erkänner samtidigt att jag helst går och lägger mig tidigare än 4 kommande nätter. För mitt egna bästa.

˜

Igår snöade det. Eller, det var "snöblandat regn". Hela natten, hela morgonen- hela dagen. Men vad gjorde det när det var den 9e nov? Precis, Ludwig och jag trotsade väder och kyla och gick in mot stan för att hämta det efterlängtade COD Black Ops. Efter vi köpt spelet gick vi, lyckliga och lite småkära i Tommie på GAME, till Donken för att göra av med de pengar vi tjänat ihop på sålda spel.
Hittade också en ny väska, som faktiskt passade mig ypperligt i smaken. [Se bild nedan]






Det finns inte en chans att jag klarar att hålla mig vaken om jag så blundar i någon enstaka sekund. Hela ögonen och allt runtom bara bränner av smärta så fort jag sluter ögonen. Ändå eggar jag mig själv över att hålla mig vaken. Tortyr? Känns lite så, men det finns inget värre än att byta skift- sova på dagen och vara vaken på natten. Som hjälp har jag Cola som ska hålla mig pigg och kry in i de sista timmarna innan natten. Han är snäll han.

Men. Enough said for today. Både Black Ops och Medal of Honors campaign väntar ivrigt på att få bli klarspelade, vilket innebär- hårdnötande långt in på natten vilket direkt strider mot kropp och själ. Men man lever bara en gång.


So long

Avslappnad-efter-helgen-het


Ännu
en helg har swoschat förbi med väldans fart. Denna gången med lättnad! Mammor har vart på besök och vi "barn" har lagat trerätters! Skönt med stolta föräldrar som åker hem och är just stolta över sina yngsta barn!

Cykeln är lämnad på verkstaden med. Dags för vinterdäcken, så mycket som den faktiskt kommer användas i vinter. På tisdag ska den iaf hämtas igen, men det känns tomt nu när man inte har någon cykel att ta ut på en tur när man vill... Saknar min Skeppshult!

I fredags besökte vi Filmstaden ja. Due Date är lätt en sevärd film! Om inte en av de roligaste filmerna jag sett på bio? Jo, mycket möjligt. Om man inte sett så mycket av trailern hade den varit ännu bättre.

Ledig nu till onsdag. Känns konstigt men skönt.
Känns också konstigt att solen lyser in genom fönstret. Solen.. Var har den varit?



Ja föresten, nu sitter den där- tavlan. Eller här, över datorskärmen. Gillas!

 

Ludwig och jag lekte även med systemkameran innan vi la oss igår ;o


 


Visst händer det

Hejsus vad uppdateringar man är omringad av! Datorn ska uppdateras varje gång man vill stänga av den, msn har uppdaterats, xboxLIVE uppdaterades, den här stackars bloggen uppdateras. Förhoppningsvis till det bättre..

˜
Annars regnar det i Växjö ja. Regndropparna är för övrigt stora som decilitermått. Inte kul att cykla i motvind och med regnet som ständigt dimper ner i ansiktet som nått vapen från rymden, när man är lika trött som en gammal man som tappat bilnyckeln men som precis hittat den i byxfickan då han letat i en timme inne i huset.

Är så sugen på jul nu så det finns inte! Alla reklamblad från affärer som redan kommit ut på julsaker, och julljus som kommer finnas överallt och mellandagsreor som kommer vara väl uppskattat efter jul för att inte tala om MATEN! My god. Kan det inte bara vara december så julen och nyåret är i närheten så kan det bli sommar mycket snabbare!
I mars drar KLUBB till Amsterdam föresten, jag med alltså. Mitt mål att upptäcka nya kulturer och land går som på räls. Hoppas på att någon gång framöver hitta en billig resa till nått varmt land. Men än så länge får man hålla sig till detta råkyliga land.

Ska sluta drömma mig bort och leva i nuet- därmed ta mig lite kycklingrullar med sötsur sås [SE BILD], vira in mig i en filt, tända lite ljus och titta på Böda! GOS GOS

delicious chicken om nom nom ;)

RSS 2.0