Sommarens IWANT

Dagens äventyr har bestått av att steka på balkongen, i stora drag. Även om det bara var en timme av dagen. När jag hade fått nog av dagens solintag fick jag ett ryck och målade naglarna i den finaste turkosa nyansen! Spännande för en torsdag, inte sant? Men imorgon blir det mys i Färjestadens båthus tillsammans med Ludwig och hans "feta" släkt, en liten omväxling för ovanlighetens skull.

Hela veckan har jag varit i mitt huvud och drömt om saker som skulle förgylla min sommar lite extra. Bestämde mig för att få ner det svart på vitt i en lista jag vill kalla "GIVE ME". Här kommer den;

♦ ETT JOBB
♦ Somriga, färgglada men framför allt sköna ballerinaskor
♦ Vita nya converse med röda skosnören
♦ Vagabonds supersnygga sandaler som pryder alla tidningars baksidor
♦ En locktång (i sommar vill mitt hår prydas av vackra bruna lockar!)
♦ Escadas nya sommarparfym Taj Sunset
♦ En biokompis att ta med för att se sommarpremiärerna Limitless, Fast&Furious 5 (haha!), The Hangover part 2 och Transformers 3 i 3D
Fler villiga som har lust att hänga med till Gröna Lund/Liseberg/Peace&Love

En morgon fylld av- hat

 

Det är konstigt att man kan vara så upptagen med att vara ledig. Motivationen att röra på sig varje dag har varit på topp, otroligt nog. Men det är också där det tar stopp. Packa, ett verb jag önskar jag kommer ifrån så snart som möjligt.

Mina ögon går fortfarande inte att öppna, och jag har varit upp sen 09.20. Känner konstigt nog igen mig i zombie-serien The Walking Dead- vilket är underbart... Vi har ingen mat kvar i kylen, lägenheten ser kaosartad ut och jag är allt annat än pepp på att flytta, ännu en gång.

 

Jag ser dock fram emot att flytta till en by med bättre väder och en lägenhet med diskmaskin. Att bara kunna gömma bort disken i en liten maskin, som sen tar hand om smutsen är något jag uppskattar något enormt mycket. Men för stunden får jag släppa den tanken och fortsätta dagen med att hämta tvätten och packa ner resterande grejer i lådor.

 

 

 

Panic! At the disco, en kär vän som åter hittat en plats i mitt hjärta. Superb comeback!


RSS 2.0