På fel spår

Nu har jag gjort det igen. Beställt kläder online alltså. Att helt plötsligt komma in på kläder när man nyss suttit och läst om tysk expressionism förblir ett mysterium men jag är glad att det hände. För inom 1-3 dagar kommer min nya klänning och kofta komma och då kommer jag vara all set for summertime!
På tal om det. Om några dagar är det återigen dags för sommartid. Vilket betyder ljusare kvällar och förhoppningsvis soliga och varma och mer avklädda [ja, mer lättklädda iaf] dagar! Låter inte helt fel, eller hur?

För att undvika allt gnäll om tentan håller jag helt enkelt tyst. Men så snart jag skrivit några sidor till på tentan och den är ivägskickad kan jag bara andas ut och... börja ta in allt nytt som kommer ramla in i Att-göra-lådan. Men det är dags att släppa taget om ämnet Film. Lite synd att lektionerna inte nådde upp till mina förväntningar men det kommer ljusare tider [ganska bokstavligt talat].




HELLO


Anledningen till varför jag varit passiv och fri från uppdateringar är pga flytten. Som var för 2 veckor sen. Man får faktiskt vara lat efter en flytt. Vi har nu kommit till rätta och välbefinnande är ett av de adjektiv Ludwigs aura utstrålar xD. Sen kan han ha sagt att han trivs också.

Ända sen jag börjat Grafiska designverktygs-kursen har jag varit sugen på att leka lite i Photoshop. Hade inte tackat nej till en förnyad kreativitet, men Ellie Goulding gav mig en liten utmaning jag kunde sysselsätta mig med en stund.






Ett lyckligt tillfälle tillsammans med Julia på självaste studenten.


När tiden drygar, vad är då egentligen bättre än att förbättra sina kunskaper yttligare med lite awesomesaucemusik, som allt annat, får en att längta till sommaren?





For Blue Skies

Jack


Den 3:e mars gick den unika individen Jack Morrisson bort.
Jack var min första voicechat över xbox live. Vi snackade i timmar; halva natten och spelade Gears of War tillsammans. Han må ha varit 3 år yngre än mig, men ack vilken underbar kille. Alltid på superhumör och alltid redo att slänga ur sig snälla och ibland helkorkade kommentarer.
Kommer sakna dig och dina slumpmässiga "kinky eyebrows"-meddelanden du skickade varje gång jag satt och fördrev tiden framför xboxet.
Man hoppades på att detta var ett av dina puckade skämt...


You're one amazing soul and you will always be the one and only Funxster.

Rest in peace, Jack ♥






Filmen tillägnad åt mig, för att bevisa att han var så mycket bättre än mig på Guitar Hero 3.

 

 


A sweet sensation

här sugen är jag på att fortsätta packa ner kvarliggande grejer i kartonger. Kan berätta att det är rent vansinne att flytta mer än 1 gång per år, men jag står stenhårt fast vid mitt val och hoppas på det bästa när det kommer till Dagen D.
Jag kan faktiskt sammanfatta mig lite kort;
- Det mesta är packat, pust.


L och jag hämtade ut nycklarna idag och tog därefter en sväng förbi nya lägenheten för att kolla läget. Båda står fast vid att det kommer bli super när möblerna hoppar på rätt plats [förhoppningsvis av sig själva].
Som den smått gråfärgade dag det faktiskt varit idag har det också funnits en ljus vacker stund. Ljuset må ha kommit från skimret i halsbandet jag fick av min helt underbara Ludwig. Denna killen minns dom mest udda detaljerna, så som min kärlek till filmer med robotar i. Med detta sagt kommer jag ägna resten av kvällen åt att kolla på diverse robotfilmer, så som Wall-E och Transformers. Adjöss





Här kommer förövrigt låten som hjälpt mig genom dom svårare tiderna vid packningen. En räddare i nöden vad gäller awesomesauce-musik. Tacka gud för Chase & Status.


I landet av likheter

Hittade nyligen en "ny" låt med det kära rockbandet 3 Doors Down. Tyckt om det här bandet sen systern köpte albumet Away from the sun från 2002, men i alla fördelar hittar man också alltid en liten nackdel. Alla låtar låter likadant? Nej det kanske inte är helt sant, men alla låtar påminner iallafall om varandra- Introt dvs.
Eller är jag helt ovan molnen?


When You're Young - 2010



When I'm Gone - 2002



Here Without You - 2002


RSS 2.0